Dzisiaj zrobiłem sobie wycieczke po nowe felgi, ponad 300km ale chyba warto Keskin KT8 17" 8j et30 , na tym założona oponka 205/40 (natomiast 2szt musze jeszcze wymienic). Na szybko po powrocie chciałem zobaczyc jak to bedzie wygladac stad tez zdjecia zrobione kalkulatorem Jutro wykonam lepsze jak założe 4szt na auto
No właśnie gleba by sie przydała Mam nadzieje, że w tym roku wiosna-lato to ogarnę gdyby nie ta nieszczesna belka to pewnie juz by siedziała niżej Jutro dodam fotki lepszej jakości
hmm gwint wpadnie ale kiedyy to nie wiem, na poczatek musze te opony ogarnać, dekielki i pierścienie na otwór centrujacy z tym ze nie moge tego dokładnie zmierzyć;/. Co do lakieru fakt nie jest zły, blacharka też sie trzyma z tym że wiadomo to też tylko zdjecia.. jest pełno rysek od szmatki i opierania sie, szegolnie widoczne pod lampa w garażu, ale polerke mechaniczna w tym sezonie też zrobie wiec powinno być git
Fajnie się to prezentuje no ale tak jak wszyscy piszą jeszcze trochę niżej no i rant w polerkę mi osobiście żółte halogeny nie pasują no ale kwestia gustu