Rejestrator trasy
  • Awatar użytkownika
    Wydra
    Dziecko Neostrady
    Dziecko Neostrady
    Posty: 2774
    Rejestracja: 8 cze 2008, o 14:13
    Auto: TDi i V-tec
    Lokalizacja: .DE

    autor: Wydra » 17 gru 2014, o 17:32

    jak dla mnie zbendny taki zakup bo poza bryłą samochodu i określeniem jaki to model to rej nie widać, także bez sensu wydane pieniądze, fakt ze śwatła widac itd ale jednak ...
    Wiecie o co pytać :D
  • Awatar użytkownika
    kondziu
    Jazda na 1 biegu
    Jazda na 1 biegu
    Posty: 295
    Rejestracja: 25 paź 2009, o 08:53
    Auto: Coupe K4M
    Lokalizacja: Kraków - Prokocim

    autor: kondziu » 17 gru 2014, o 18:44

    Jak dla mnie nie jest bez sensu zakup, ponieważ parkuję w takich miejscach, że bardzo łatwo o jakieś zdarzenia parkingowe, a taki rejestrator powinien także i takie akcje zarejestrować. A jako, że już mam wgnieciony przód przez kogoś, kto uciekł i nie miałem szans na odszkodowanie, to tym bardziej mi się przyda aparacik.
  • Awatar użytkownika
    bergman
    4 bieg
    4 bieg
    Posty: 1955
    Rejestracja: 1 sty 2009, o 14:04
    Auto: prawie 2 litry dCi
    Lokalizacja: Płock / Warszawa
    Kontakt:

    autor: bergman » 17 gru 2014, o 18:48

    czujniki ruchu w tych kamerach działają słabo, więc nie licz na to, że kamera włączy się jak ktoś będzie majstrować przy aucie.
    /viewtopic.php?t=13353

    Diagnostyka CLIPem - Warszawa
  • Awatar użytkownika
    Wydra
    Dziecko Neostrady
    Dziecko Neostrady
    Posty: 2774
    Rejestracja: 8 cze 2008, o 14:13
    Auto: TDi i V-tec
    Lokalizacja: .DE

    autor: Wydra » 17 gru 2014, o 19:25

    dokłądnie jak bergman pisze, musiał byś miec opcje nagrywania ciagłego w samochodzie a to przy karcie 32 Gb daje ja wiem 4-5 godzin i ??? i leci od nowa więc takiego sprawcę możesz nie znaleźć na swoim nagraniu.
    Wiecie o co pytać :D
  • Awatar użytkownika
    kondziu
    Jazda na 1 biegu
    Jazda na 1 biegu
    Posty: 295
    Rejestracja: 25 paź 2009, o 08:53
    Auto: Coupe K4M
    Lokalizacja: Kraków - Prokocim

    autor: kondziu » 18 gru 2014, o 09:54

    Wolę zaryzykować, a nuż się uda ;)
  • Awatar użytkownika
    Spookie
    3 bieg + N2O
    3 bieg + N2O
    Posty: 686
    Rejestracja: 2 lis 2014, o 23:25
    Auto: Megane Coupe ph1 F7R
    Lokalizacja: Rzeszów

    autor: Spookie » 18 gru 2014, o 10:01

    No jak widzę na YT nagrania z niby mojej kamerki, to powiem, że ja chyba mam w środku jakieś GoPro, jak będę u rodziców, to wrzucę jakieś nagranie 720p na YT do porównania, bo jestem przekonany, że nagrywa dużo lepiej :?
    Możesz napisać jaki model kamerki posiadasz oraz ile takie coś $ ?
  • Awatar użytkownika
    śliwa
    Moderator
    Moderator
    Posty: 3185
    Rejestracja: 1 sty 2009, o 21:38
    Auto: Luxe&Dynamiqe CC
    Lokalizacja: poland, łódzkie, łask

    autor: śliwa » 18 gru 2014, o 22:01

    No przecież napisałem:
    Mój ojciec jeździ z Media-Tech U-DRIVE ECO MT4041
    śliwa #194

    Вознаграждён будет только один.
  • ryju5
    Dopiero ruszam
    Dopiero ruszam
    Posty: 1
    Rejestracja: 6 mar 2018, o 09:48
    Auto: megane
    Kontakt:

    Re: Rejestrator trasy

    autor: ryju5 » 6 mar 2018, o 09:50

    A czy ktoś może polecić jakiś rejestrator który miałby baterię pozwalającą na przynajmniej 4/5h nagrywania
  • Mariuzs
    Dopiero ruszam
    Dopiero ruszam
    Posty: 2
    Rejestracja: 18 maja 2018, o 08:50
    Auto: Laguna

    Re: Rejestrator trasy

    autor: Mariuzs » 18 maja 2018, o 09:08

    Cześć,
    wątpię żeby kamerka podołała nagrywaniu przez 5 godzin, a nie posiadasz gniazda zapalniczki pod ręką? Możesz poszukać takich rejestratorów które można ładować przez USB, to wtedy wystarczy że podłączysz do niej nawet najtańszy powerbank i problem z głowy.
    Problem z uzyskaniem odszkodowania? Wejdź na zanizenie-odszkodowania.pl i uzyskaj dodatkowe pieniądze.
  • pawcioSR
    Dopiero ruszam
    Dopiero ruszam
    Posty: 7
    Rejestracja: 21 kwie 2017, o 14:22
    Auto: laguna

    Re: Rejestrator trasy

    autor: pawcioSR » 27 wrz 2018, o 20:59

    a po co takie długie nagrywanie?? Nie tylko bateria nie podała ale również karta pamięci musiałaby być ogromna.
    Ja mam w pracy mikavi PQ3 i nagrywa w pętli. Jak potrzebuje jakiś fragment to mogę sobie go zapisać na stałe.